Aplikace Bezpečná Plzeň je ke stažení


Další výzva je u konce. Studenti Ondřej Bohatý a Daniel Zábojník několik měsíců pracovali na aplikaci Bezpečná Plzeň, která má dopomoci zlepšit komfort života v Plzni.

Už několik let město pracuje na zefektivnění komunikace z občany a zlepšení kvality života v této krásné západočeské metropoli. Tomu by měla přispět právě tato aplikace, která bude uživatele varovat před krizovými situacemi. Konkrétně může upozornit na nebezpečí požáru, únik nebezpečných látek a podobně.
Vývoj aplikace probíhal za podpory města skrze Správu informačních technologií města Plzně. Konzultace a další potřebné náležitosti řešila především naše kolegyně Anina Čudáková, která má na starosti právě výzvy.
Aplikaci si už teď můžete stáhnout zdarma na Google Play nebo App Store.



Naším cílem je podpora mladých a začínajících podnikatelů. Chceme aktivním studentům poskytovat co největší podporu a usnadnit jim tak cestu v začátcích jejich podnikání.
Těší nás, že se Ondra s Danem do výzvy neohroženě pustili a přes všechna úskalí došli až do zdárného konce -tedy ostrý provoz aplikace.





Další novinky

SIT Port se zúčastní panelové diskuze na téma coworkingových prostor

Dne 5.4. proběhne ve Scott.Weber Workspace ve FLOW (VN47) v Praze panelová diskuze na téma coworkingových kanceláří. Pokud jste i vy fanoušci coworků a možná i nějaký hledáte,...

DJI Telink navštívil projekt Startupuj

V rámci výuky projektu Startupuj přijel studenty navštívit pan Jaroslav Řešátko, jednatel společnosti DJI Telink, která je jedničkou na trhu v poskytování služeb pro drony a jejich...

Inkubační program zná své vítěze

V polovině dubna se u nás konaly prezentace startupů, které měly zájem stát se součástí inkubačního programu. Z 11 prezentujících firem vybrala odborná porota 4 projekty s největším...


Odesláním souhlasíte s našimi podmínkami zpracování osobních údajů.

© 2019 - 2024 SIT Port