Konference Technica Futura slavila úspěch mezi návštěvníky všech generací


TechTower hostil první velkou akci v moderním multifunkčním sále. Konference Technica Futura, kterou jsme pořádali spolu se společností Eurosoftware se odehrála na půdě technologického parku ve středu 19.4.

Mezi návštěvníky nechyběly zástupci technologických a inovativních firem a také vybrané třídy středních škol z Plzně a Plzeňského kraje. Ti všichni se mohli detailně seznámit s bezkontaktní prodejnou GKGO, která zcela poprvé přijela do České republiky a rovnou k nám do Plzně. Nakupování budoucnosti bylo do té doby představeno pouze ve dvou evropských městech, jako je Düsseldorf, Paříž, a za oceánem pouze na veletrhu v New Yorku.

Programem konference provázely přednášky na zajímavá témata. Návštěvníci si tak poslechli témata jako jsou Kybernetické útoky a bezpečnost, proč se mýlíme v generaci Z a nebo také přednášku z naší dílny o rozvoji talentů v Plzni, kterou prezentovala kolegyně Anina Čudáková.

Hlavním hostem dne byl pan Tomáš Vondráček, který si připravil přednášku o umělé inteligenci ChatGPT.

Mimo hlavní program si mohli návštěvníci zahrát playstation, navštívit stánek Drony SIT nebo si poslechnout něco o vodíkovém autíčku našeho plzeňského týmu Hydra.

Pokud jste nestihli návštěvu bezkontaktní prodejny GKGO, nezoufejte. Další příležitost se vám naskytne 2.-3.6. na festivalu Inovujeme Plzeň.







Další novinky

Instagram pro školy máme za sebou

V pondělí 12.04. jsme odkryli v rámci akce „Instagram pro školy“ zákoutí této sociální sítě a ukázali zástupcům škol, jak jednu z nejvyužívanějších sociálních sítí...

SIT Port podcast už slyšelo 500 lidí!

Jsme nadšení, že vás naše podcasty baví a posloucháte je! My slibujeme, že si stále budeme zvát zajímavé hosty a budeme s vámi sdílet cesty startupistů. Věříme, že rok 2021 bude...

Až do konce září se můžete přidat do nového programu nvias

nvias spouští nový projekt Space for Talents, jehož cílem je motivovat a rozvíjet nadané studenty, kteří vytváří inovativní a udržitelné projekty. Co vás čeká? 3 dny plné zpětné...


Odesláním souhlasíte s našimi podmínkami zpracování osobních údajů.

© 2019 - 2024 SIT Port