Hledá se šikovný junior pro vývoj mobilní aplikace


Hledáme pokročilého juniora nebo mediora pro vývoj mobilní aplikace ve Flutteru pro projekt Systém na automatické vyhodnocování situací v provozu, který je vhodný pro studenty a absolventy.

Základní požadavky :
1. znalost jazyka Dart a frameworku Flutter na úrovni pokročilého juniora nebo mediora
2. základní znalost štábní kultury Dart jazyka a využívání Dart/Flutter Analysis a Format, cílem je tvorba čistého kódu bez warningů, “divných názvů proměnných” apod.
1. ideálně znalost a využívání Android Studia pro vývoj
1. znalost práce s GIT
(využíváme GitLab, práce bude nastavena principem vývoje ve vlastní branch s následným Merge Request, který bude schvalovat SW architekt nebo senior developer )
1. schopnost základní práce s grafikou, schopnost si zjistit barvu z designového návrhu ( buď z grafického souboru nebo například z figma )
2. flexibilní pracovní doba

Co se hodí znát z vývoje Flutter aplikací
1. BLE ( flutter_reactive_ble, flutter_ble_lib )
2. lokální persistence dat ( hive, sqflite )
3. komunikace s REST API ( dio, http )
4. mapy ( google / open street )
5. grafy ( ideálně google )
6. práce s intl pro případnou internacionalizaci
7. architektura aplikací
1. buď typu “MVVM” – realizace prostřednictvím stacked
2. nebo typu “Clean Architecture” – s využitím state manageru bloc

Aplikace, která bude vytvářena pro tento projekt bude mít za úkol komunikovat prostřednictvím BLE s vyvíjeným hardwarovým zařízením, které bude poskytovat změřená a telemetrická data. Úlohou aplikace bude tyto data agregovat, provést základní preprocessing/processing dat, zaznamenat polohu z lokační service mobilního telefonu a data připravit k odeslání na backend k persistenci v remote DB a odeslat je prostřednictvím REST API.

 

 





Další novinky

Vraťte se s námi na FPV závody do pivovaru Proud

V závěru dubna se konaly v minipivovaru Proud závody bezpilotních letounů, které jsme spolupořádali se závodním týmem Rotorama. Když se do toho piloti se svými ultrarychlými FPV drony...

AI Discovery

AI Discovery 25. 11. a 26. 11. proběhlo pro VOŠ a SPŠE Plzeň, studenty 3. ročníků, kteří mají mimo jiné předmět zaměřující se na umělou inteligenci. Celkem bylo 23 studentů...

Holky holkám připravily aplikaci na organizaci sbírky

Spolek Holky Holkám každoročně pořádá vánoční sbírku pro ženy z azylových domů, díky které pro ně budou Vánoce zase o něco kouzelnější. Abychom holkám trochu ulevili z...


Odesláním souhlasíte s našimi podmínkami zpracování osobních údajů.

© 2019 - 2024 SIT Port